Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice pentru persoane fizice, juridice lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare.

Instalatorii nostri sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate.Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau instalatii termice montaje diverse va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte. Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor. Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare,termice si reparatii subsol astfel folosim materiale dintre cele mai bune, cum ar fi: tevi din cupru, polietilena, polipropilena, pvc etc.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru un instalator autorizat în Bucuresti pentru repararea instalatilor sanitare,termice inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre ,reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de spalat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere),inlocuire robinet trecere,desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri, reabilitari subsoluri.

Orice interventie trebuie realizata de catre instalatori autorizati in concordanta cu normativele si standardele din in vigoare.

Alegerea de la inceput o unui Instalator Autorizat va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.