Daca ai nevoie de un instalator rapid in zona Dristor echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia dvs. Executam lucrari de Instalatii sanitare , Instalatii Termice si climatizare atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Instalatorii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor.

Cu o experienta de peste 10 ani, va oferim servicii de calitate superioara, punctualitate si seriozitate cu privire la finisarea lucrarilor la timp. Va oferim servicii pentru tevi sparte, desfundari scurgeri, lavoare, wc-uri, diverse inundatii ,interventii la subsoluri si alte lucrari care tin de domeniul instalatiilor.

Firma noastra va poate sfatui si in privinta alegerii materialelor si consumabilelor pentru orice lucrare.Oferim garantie pentru lucrarile efectuate nu ezitati sa apelati la noi.

Suntem alaturi de nevoile clientilor si dorim sa dezvoltam alaturi de dumneavoastra o relatie civilizata. Contactati-ne atat pentru lucrari de mici dimensiuni cat si pentru lucrari care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp.

Mai multe informati despre servicile noastre le puteti gasi aici:

Instalatii Sanitare

Instalatii Termice

Reparatii / Reabilitare Subsoluri