Desfundarea Toaletei

 

Instalatorul-tau cum sa desfunzi toaleta

Instalatorul-tau cum sa desfunzi toaleta

De ce se infunda wc-ul cel mai des?

Scurgerea in cele mai multe cazuri este blocata de o cantitate mare de hartie igienica.

Trebuie in primul rand verificat daca este o problema ce tine doar de vasul de toaleta sau problema este si pentru alte instalatii sanitare din baie. Daca scurgerea de la cada si chiuveta functioneaza corespunzator atunci problema este doar la nivelul vasului sau a cotului de evacuare al acestuia, iar rezolvarea divera de la caz la caz.
Daca observati ca si chiuveta sau cada prezinta o scurgere defectuoasa atunci cel mai probabil este o problema pe coloana iar pentru desfundare este posibil sa fie nevoie de acces la etajele inferioare sau la subsolul blocului.

Desfundare Chiuvete

 

desfundare chiuvetaDe ce se infunda chiuveta cel mai des?

Scurgerea se blocheaza de cele mai multe ori in urma depuneri de grasimi, detergenti si resturi alimentare pe interiorul tevilor.

In prima faza incercati sa desfundati cu o pompa de mana acoperind ermetic scurgerea si apasati ritmic pentru a incerca sa aspirati mizeria din scurgere. In cazul in care nu reusiti cel mai indicat ar fi sa sunati un instalator.

Un sfat pentru a evita totusi o eventuala infundatura datorata depunerilor de sapun si grasimi ar fi clatirea periodica cu un plic de bicarbonat de sodiu diluat intr-un litru de apa si pus la fiert, iar cand fierbe turnat in chiuveta.

 

Viziteaza si:

Montarea obiecte sanitare

Instalatii sanitare