Să ai o maşină de spălat este unul din privilegiurile cu care cetăţeanul de secol 21 se mândreşte. Aceasta îţi permite să-ţi păstrezi hainele mereu curate şi frumos mirositoare cu un minin de efort, şi ştim cu toţii cât de mult contează mirosul atunci când interacţionezi cu o persoană. Dacă mai ai şi un uscător automat, atunci poţi spune că, într-adevăr, dispui de un întreg sistem de curăţare a hainelor care îţi eliberează o timpul într-o proporţie destul de mare, lăsându-te pe tine să petreci timpul economisit într-un mod mai calitativ. Dar ce se întâmplă atunci când acest organism mecanic cedeză, şi începe să scoată apă ?! Această situaţie presupune chemarea imediată a unui instalator profesionist pentru a vă salva maşina de spălat, dar şi casa. În continuare, vă vom prezenta câţiva paşi pe care să-i luaţi pentru a minimiza daunele până când vine instalatorul.

În primul rând, atunci când lăsaţi o maşină la spălat, asiguraţi-vă pe parcursul procesului că lucrurile sunt în regulă. Cercetaţi cu atenţie de câteva ori dacă a apărut vreo băltoacă în jurul maşinii. Ar fi de evitat să lăsaţi maşina de spălat pornită şi să plecaţi de acasă, deoarece, în cazul în care se iveşte o fisură, aceasta poate conduce la o cantitate de apă care să producă daune serioase pereţilor.

În cazul în care observaţi că apa a început să curgă în timp ce maşina încă funcţionează, scoateţi-o imediat din priză. Însă, dacă firul de la priză a fost înmuiat în apă, nu atingeţi nimic până nu opriţi curentul în toată casa. Aceste acţiuni previn riscul de a vă electrocuta. Dacă aţi reuşit să scoateţi maşina din priză fără probleme, următorul pas este să opriţi alimentarea cu apă a maşinii de la supapa care îi corespunde. În acest timp, curăţaţi cât mai bine apa care s-a scurs, pentru a preveni daunele ce pot fi provocate casei dumneavoastră, şi aşteptaţi să vină instalatorul.

Mai multe informati despre servicile noastre le puteti gasi aici:

Instalatii Sanitare

Instalatii Termice

Reparatii / Reabilitare Subsoluri