Instalator Bucuresti va ofera servicii in domeniul instalatiilor tehnico-sanitare, reparatii de subsol si instalatii de canalizare care ofera serviciile perfecte pentru casa clientilor nostrii.

Cu o experienta de peste 10 ani, va oferim servicii de calitate superioara, punctualitate si seriozitate cu privire la finisarea lucrarilor la timp. Va oferim servicii pentru tevi sparte, desfundari scurgeri, lavoare, wc-uri, diverse inundatii ,interventii la subsoluri si alte lucrari care tin de domeniul instalatiilor.

Suntem alaturi de nevoile clientilor si dorim sa dezvoltam alaturi de dumneavoastra o relatie civilizata. Contactati-ne atat pentru lucrari de mici dimensiuni cat si pentru lucrari care se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp.

Echipa noastra dinamica si bine pregatita are scopul de a pune la dispozita dumneavoastra elaborarea si realizarea instalatilor indiferent de durata lor de executie, de volumul de lucru sau de dificultatea lucrarii.

Instalatii sanitare

Ne ocupam de instalatiile sanitare, montarea obiectelor sanitare din bai si bucatarii si a diverselor produse sanitare.

Instalatii termice

Instalator Bucuresti  va ofera persoane autorizate si instruite care va ajuta cu instalatiile termice.

Reabilitare Subsoluri

Reparatii capitale si de intretinere instalatii apa rece/calda termoficare si scurgeri
Reabilitari canale termice,sobsoluri de bloc,  subsoluri tehnice si instalatii proprii.

Instalator filtru apa

Instalator Bucuresti va recomanda filtrul de apa Espring. Acest filtru de apa cu siguranta ca imbunatateste stilul de viata si sanatatea noastra

DOMENIILE NOASTRE DE ACTIVITATE

Instalatii sanitare
Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

Instalatii termice
Instalatii termice

Instalatii termice

Instalator filtru apa
Instalator filtru apa

Instalator filtru apa

BLOG

Instalator
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia DVS
Instalator
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice pentru persoane fizice, juridice lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare.
Instalator Pipera
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia dvs.
Instalator Pipera
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia dvs.in Pipera cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam in Pipera lucrari de instalatii sanitare, instalatii termice si climatizare, atat pentru persoane fizice cat si juridice.
Instalator sector 6
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia dvs
Instalator sector 6
Echipa noastra de instalatori autorizati se afla la dispozitia dvs.in Sectorul 6 cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam in sectorul 6 lucrari de instalatii sanitare, instalatii termice si climatizare, atat pentru persoane fizice cat si juridice.